BLOG YAZILARI

Türkiye’nin en çok tercih edilen elektromanyetik sac levha plaka kaldırma sistemlerine ait güncel bilgiler ve güncel sektör trendleri hakkında merak ettiğiniz detaylar FERROMAGNET blog sayfasında.

Elektromanyetik Tutma, Kaldırma ve Taşıma Sistemleri sektörüne dair tüm konuları ve güncel haberleri blog sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz. 

FERROMAGNET kalıcı tip ELEKTROmanyetik kaldırma sistemi AVANTAJLARI;

YÜKSEK MANYETİK TUTMA KUVVETİ

FERROMAGNET Elektromanyetik Sistemler diğer kullanılan sac levha plaka tutma, kaldırma ve taşıma araçlarının aksine, metal saçları bükmeden ve yıpratmadan kolayca taşır.

VERİMLİLİK ARTIŞI

Taşıma işleminden sonra metal saç parçalar tekrar bir işleme girmek zorunda kalmaz başka bir deyişle manyetik sac levha plaka kaldırma sistemleriyle daha az maliyet ile daha çok verim alırsınız.

KULLANIM KOLAYLIĞI

Eş zamanlı iki buton ile çalışarak kazaları önleme özelliğne sahiptir. Üstelik ek olarak manyetiğin çalışma durumunu gösteren sensörler sayesinde operatörün kişisel insiyatif almasını engeller.

İŞ GÜVENLİĞİ

En önemlisi sac levha / plaka havadayken operatörün manyetiği kapatmasını engelleyen güvenlik sistemi ile iş kazalarına engel olur.

MİNİMUM ENERJİ KULLANIMI

Güvenilir olmasının yanında doğa & enerji dostu iç tasarımı sayesinde çalışırken minimum enerjiye ihtiyaç duyar, böylelikle %99 enerji tasarrufu sağlar.

SEKTÖRE ÖZEL TASARIM

Sağlam gövde yapısı ve kullanılacak sektöre göre hazırlanan iç tasarımıyla son derece kullanışlıdır ve dahası minimum bakım gerektirir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir.  Tarafımıza ulaşan talep ve beklentilerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla bu alanı sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz +905300889016 numaralı hattımızdan bizlere daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Elektromanyetik sac levha kaldırma sistemlerine ait sektördeki tüm yeniliklerden haberdar olmak için Linkedin, Instagram, Facebook, ve YouTube hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

info@ferromagnet.biz

Ferromegnet Elektromanyetik Sistemler her zaman görüş ve önerilerinizi dinlemeye hazır.

Fiyat Teklifi

Size hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli.

FERROMAGNET ELEKTROMANYETİK SİSTEMLER GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ
DİNLEMEYE HAZIR!

Size hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli…