TK Tuzla’nın Tercihi FERROMAGNET Elektromanyetik Sac Levha Kaldırma Sistemi

TK TUZLA’NIN TERCİHİ FERROMAGNET ELEKTROMANYETİK SAC LEVHA KALDIRMA SİSTEMİ!

İnovatif projeleriyle adından sıkça söz ettiren TK Tuzla Shipyard geleceğe dair projelerinde önemli rol sahibi olan elektromanyetik tutma ve kaldırma sistemlerinin revizyon işlemleri için FERROMAGNET kalitesini tercih etti! 🧲 ⚡️

Ulaşması güç muadil markaların aksine müşterilerine satış sonrası Türkiye’den ve yerinde teknik servis desteği sağlayan FERROMAGNET; farklı markalara ait sistemlerin elektromanyetik revizyon işlemlerini de büyük bir özveriyle gerçekleştirmektedir. ⏳ ✨

Üretim hattınızda büyük ölçüde verimlilik sağlayacak elektromanyetik kaldırma sistemlerimiz hakkında sizlere de bilgi vermek, memnun iş ortaklarımız arasında görmekten mutluluk duyarız.

tk tuzla ferromagnet elektromanyetik sac levha mıknatısı blog
tk tuzla ferromagnet manyetik kaldırma sac levha sistemi

TK Tuzla Shipyard için revize edilen elektromanyetik sac levha kaldırma sisteminin teslimatından görüntüler.

Elektromanyetik Sac Levha Kaldırma Sistemi Nedir?

Elektromanyetik; en kısa tanımıyla elektrik yüklü parçacıklar arasında elektromanyetik alanlar aracılığıyla meydana gelen etkileşimdir. Bu doğrultuda kalıcı tip manyetik tutma ve kaldırma sistemleri, sac levha, metal boru ve benzer şekilde manyetik malzemelerin öncelikle kaldırılması sonrasında ise sorunsuz taşınmasını sağlayan elektromanyetik çözümler sunmaktadır.

Bunların haricinde manyetik sac levha kaldırma sistemleri ile çelik malzeme kaldırmak bununla birlikte yükleme, boşaltma yapmak geleneksel sistemlere kıyasla kullanıcılara daha güvenli ve kazançlı avantajlar sunar.

Elektromanyetik sac levha kaldırma sistemlerine ait sektördeki tüm yeniliklerden haberdar olmak için Linkedin, Instagram, Facebook, ve YouTube hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir.  Tarafımıza ulaşan talep ve beklentilerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla bu alanı sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz +905300889016 numaralı hattımızdan bizlere daha hızlı ulaşabilirsiniz.
info@ferromagnet.biz

Ferromegnet Elektromanyetik Sistemler her zaman görüş ve önerilerinizi dinlemeye hazır.

Fiyat Teklifi

Size hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli.

FERROMAGNET ELEKTROMANYETİK SİSTEMLER her zaman GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ DİNLEMEYE HAZIR!

Size daha hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli…