Elektromanyetik Ölçüye Göre Ayarlanabilir Kaldırma Sistemi

ÖLÇÜYE GÖRE AYARLANABİLİR ELEKTROMANYETİK KALDIRMA SİSTEMİ

Ar-Ge departmanının çalışmaları doğrultusunda geliştirilen ölçülü ayarlanabilir elektromanyetik kaldırma sistemi, lazma kesim makinelerinden farklı ölçülerde kesilmiş malzemelerin elektromanyetik sistemle kaldırılmasını sağlayan yeni bir sistemdir. Kesilen parçaların ölçüsüne göre, manyetik kısm ayarlanabilir, bu şekilde farklı parçaların kolayca tutulması sağlanmaktadır. Kaldırılacak parçanın ölçüsüne göre manyetik modüller ileri-geri hareket ettirilebilmektedir.

FERROMAGNET, işinizi kolaylaştıracak esnek ve ergonomik sistemler tasarlayıp, üretmektedir.

Manyetik sac levha kaldırma sistemlerine ait sektördeki tüm yeniliklerden haberdar olmak için Linkedin, Instagram, Facebook, ve YouTube hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

ayarlanabilir elektro manyetik sac levha kaldırma sistemi
manyetik sac levha kaldırma ekipmanı

Elektromanyetik Sac Levha Kaldırma Sistemi Nedir?

Elektromanyetik; en kısa tanımıyla elektrik yüklü parçacıklar arasında elektromanyetik alanlar aracılığıyla meydana gelen etkileşimdir.

Bu doğrultuda kalıcı tip manyetik tutma ve kaldırma sistemleri, sac levha, metal boru ve benzer şekilde manyetik malzemelerin öncelikle kaldırılması sonrasında ise sorunsuz taşınmasını sağlayan elektromanyetik çözümler sunmaktadır.

Bunların haricinde manyetik sac levha kaldırma sistemleri ile çelik malzeme kaldırmak bununla birlikte yükleme, boşaltma yapmak geleneksel sistemlere kıyasla kullanıcılara daha güvenli ve kazançlı avantajlar sunar.

Manyetik sac levha kaldırma sistemlerine ait sektördeki tüm yeniliklerden haberdar olmak için Linkedin, Instagram, Facebook, ve YouTube hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir.  Tarafımıza ulaşan talep ve beklentilerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla bu alanı sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz +905300889016 numaralı hattımızdan bizlere daha hızlı ulaşabilirsiniz.
info@ferromagnet.biz

Ferromegnet Elektromanyetik Sistemler her zaman görüş ve önerilerinizi dinlemeye hazır.

Fiyat Teklifi

Size hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli.

FERROMAGNET ELEKTROMANYETİK SİSTEMLER her zaman GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ DİNLEMEYE HAZIR!

Size daha hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli…