Elektromanyetik Taşıma Sisteminin Önemi

SAC LEVHA TAŞIMADA ELEKTROMANYETİK KALDIRMA / Taşıma SİSTEMİNİN ÖNEMİ

EPM teknolojisi ile üretilen kalıcı tip elektromanyetik taşıma sistemi, sac metal, levha, profil, çelik boru vb. çelik malzemenin kaldırılması ve taşınmasında kullanılmaktadır.

Konvansiyonel ve ilkel taşıma yöntemlerine kıyasla pratik ve güvenli olması, elektromanyetik kaldırma sistemlerinin kullanımını gün geçtikçe artırmaktadır. Riski en düşük seviyeye çekerek iş kazalarını önleyen, güvenlik ve pratik taşıma imkanı sağlayarak zaman tasarrufu ve iş verimliliği sağlayan elektromanyetik kaldırma sistemlerinin kullanımı çeşitli çelik konstrüksiyon işletmelerde, tersanelerde, haddehanelerde, ulaştırma endüstrilerinde yaygındır.

Geleneksel yöntemlerle kaldırılan sac levhalar, deforme olacağı ve eğilme-bükülme gibi sıkıntılar yaşanacağı için ilave işleme tabi tutulması gerekir. Bu, hem maaliyet hem zaman israfı demektir. FERROMAGNET ve FERROLIFTING olarak üretilen elektromanyetik kaldırma sistemleri sac levhanın zarar görmeden pratik ve hızlı bir şekilde taşınmasını sağladığı için üretim verimliliğini artırmakta, yüksek emniyet sağlamaktadır.

Kaldırılacak çelik malzemenin türüne, şekline, kalınlığına, ölçülerine ve kullanılacağı yere göre tasarım yapan FERROLIFTING ekibi, en doğru elektromanyetik kaldırma sistemini müşterilerinin hizmetine sunmaktadır.   Kullanımı oldukça kolaydır ve tek tuşla yükleme ve boşaltma kolaylığı sağlamaktadır. FERROLIFTING, kalıcı elektromanyetik endüstrisinde küresel düzeydeki yenilikleri takip etmekte, en son teknoloji trendlerini kullanmaktadır.  

Farklı boyutlardaki sac metaller için özelleştirilebilir, yüksek emniyetli elektromanyetik kaldırma sistemler sunan FERROLIFTING, sac levhaların işlenmesini kolaylaştıracak özel çözümler sağlayabilecek deneyimli bir teknik ekibe sahiptir. Sipariş aşamasında en doğru tasarımı yaparak müşteriye iletmekte, onay sonrası üretimi gerçekleştirdiği sisteme yönelik her türlü satış sonrası teknik destek sağlamaktadır.

Elektromanyetik kaldırma sistemlerine ait sektördeki tüm yeniliklerden haberdar olmak için Linkedin, Instagram, Facebook, ve YouTube hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir.  Tarafımıza ulaşan talep ve beklentilerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla bu alanı sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz +905300889016 numaralı hattımızdan bizlere daha hızlı ulaşabilirsiniz.
info@ferromagnet.biz

Ferromegnet Elektromanyetik Sistemler her zaman görüş ve önerilerinizi dinlemeye hazır.

Fiyat Teklifi

Size hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli.

FERROMAGNET ELEKTROMANYETİK SİSTEMLER her zaman GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ DİNLEMEYE HAZIR!

Size daha hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli…