Metal Show & TIB Fuarı

metal show tib

FERROMAGNET, TÜM METAL SHOW & TIB KATILIMCI VE ZİYARETÇİLERİNE BAŞARILAR DİLER.

The Metal Show & TIB, Bükreş’teki ünlü Romexpo Fuar Merkezi’nde düzenlenen, metal işleme teknolojileri ve endüstriyel ekipmanlar için uluslararası bir ticaret fuarıdır. Fuar, her yıl ilkbaharda düzenlenir ve 1970 yılından beri yapılmasıyla uzun bir geleneğe sahiptir. 

FERROMAGNET, tüm metal endüstrisi profesyonellerine ve ziyaretçilere hitap eden büyük bir etkinlik olan Metal Show & TIB Fuarı katılımcıları ve ziyaretçilerine başarılar diler. Metal Show & TIB , metal sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirmekte ve son teknolojileri sergilemektedir.

Fuar, makine mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik, otomasyon, endüstriyel iletişim ve bilişim teknolojisi, kimya ve petrokimya, endüstriyel hizmetler, metalurji, kaynak teknolojisi, ulaşım, depolama ve çok daha fazla alana odaklanmaktadır. Fuarın ana vurgusu, metal işleme endüstrisini ve ilgili sektörleri şekillendiren yenilik, teknoloji ve endüstri trendleridir. Özetlemek gerekirse, Metal Show & TIB kendi alanında önemli bir ticaret fuarı olup, dünya çapındaki sektör uzmanlarını ve karar vericilerini çekmekte ve onlara en son yenilikleri ve trendleri keşfetme, iş ilişkilerini güçlendirme ve yeni ortaklıklar kurma imkanı sağlamaktadır. 

Metal Show & TIB, bu anlamda FERROMAGNET’in elektromanyetik çözümlerini kullanacak farklı sektörde faaliyet gösteren işletmeleri 14 -17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bükreş’te ağırlamaya hazırlanıyor.

FERROMAGNET, metal işleme teknolojilerine yönelik elektromanyetik tabla, modüler sistem gibi elektromanyetik sabitleme çözümleri sunarken, otomasyona özel elektromanyetik tutucu sistemlerini de iş ortaklarının hizmetine sunmaktadır. Bu alanlardaki ciddi deneyim ve know-how birikimi; güvenilir referansları ile her yıl müşterileriyle kurduğu verimli iş ilişkilerini ve memnuniyetini ileriye taşımaktadır.

Sac işleme teknolojilerine yönelik son dönemde ciddi Ar-Ge yatırımı yapan FERROMAGNET, lazer kesim, plazma kesim, oksijen kesim makinelerine kullanılmak üzere sac levha kaldırma sistemleri üretmektedir. Lazer kesime sac levha yüklemek, kesilmiş parçaları toplu olarak boşaltmak, boru- profil taşıma, şarj edilebilir kaldırma aparatları tasarlayarak müşteriye özel mühendislik çözümleri sunmaktadır. 

Değerli, METAL SHOW & TIB katılımcıları, FERROMAGNET’in sunduğu elektromanyetik clamping, lifting ve gripping çözümlerini deneyimlemek için bizlerle iletişime geçebilir, sitemizi ziyaret edebilir, info@ferromagnet.biz’e mail göndererek talebinizi yazabilirsiniz. Sizlere en hızlı ve en pratik çözümü sunmaktan memnuniyet duyulacaktır.

Tüm katılımcı ve ziyaretçilere iyi fuarlar dileriz. 

METAL SHOW & TIB FUARI KONUMU

elektromanyetik kaldırma elektro sürekli kaldıraç
lazer kesim makineleri için elektro manyetik sac levha kaldırma
bataryalı elektro sürekli kaldıraç elektromanyetik kaldırma

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Müşterilerimizin memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir.  Tarafımıza ulaşan talep ve beklentilerinizi en hızlı şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla bu alanı sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz +905300889016 numaralı hattımızdan bizlere daha hızlı ulaşabilirsiniz.
info@ferromagnet.biz

Ferromegnet Elektromanyetik Sistemler her zaman görüş ve önerilerinizi dinlemeye hazır.

Fiyat Teklifi

Size hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli.

FERROMAGNET ELEKTROMANYETİK SİSTEMLER her zaman GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZİ DİNLEMEYE HAZIR!

Size daha hızlı dönüş yapabilmemiz için formu eksiksiz doldurmanız yeterli…